De klant staat bij ons bovenaan, wij nemen voor u alles uit handen zodat u zorgeloos kunt genieten van uw investering.

Advies

Wij komen vrijblijvend bij u langs, bespreken uw wensen en maken een offerte op maat. Dit volgens uw wensen en passend op uw woning. Elke woning is uniek en daarvoor past niet elk type panelen past bij eender welke woning.

Opvolging

Wij houden van al onze omvormers die aangesloten zijn op het internet logs bij, op deze manier kunnen we bij een defect de volledige installatie uitlezen voor een eerste diagnose. Indien nodig komen we langs voor een interventie of herstelling van uw installatie.

Installatie

Na een eerste gesprek en akkoord bestellen we de nodige materialen voor uw installatie. We maken binnen de 4-6 weken een afspraak voor uw installatie. Plaatsing van de zonnepanelen, de afwerking, de aansluiting op uw electriciteitskast, tot keuring van de installatie zal volledig tot in de puntjes in orde gebracht worden door ons team.

Service

Onze servicedienst is 7/7 bereikbaar voor storingsmeldingen of vragen in verband uw installatie of apparatuur. Indien nodig plannen we zo snel mogelijk een interventie in om ter plaatse te komen. Ook voor onderhoud van uw installatie kan u steeds bij ons terecht.